Welcome to Avis

Az Avis-ről

1946-ban Warren Avis mindössze három autóval megnyitotta a világ első repülőtéri autókölcsönző telephelyét a Willow Run Repülőtéren, Detroitban. Ma az Avis világszerte 5200 telephelyet működtet 165 országban. A vállalatot sok éve az energikusság, lelkesedés, innovatív iparági vezető szerep, valamint a folyamatos fejlődés szellemisége jellemzi.

Az Avis sikerének lényege abban az egyedülálló elképzelésében rejlik, hogy a hálózatba, a vezető technológiákba és főleg az emberekbe történő folyamatos befektetéseken keresztül az autókölcsönzés területén a legjobb és leggyorsabban növekvő vállalatot építse ki.

"Mi jobban igyekszünk" - We Try Harder

... ez nem csak a mindenkori ötödik leghíresebb szlogen; ez egy nyíltvégű ígéret, hogy jobban teljesítünk ma, mint tegnap; hogy értéket közvetítünk az ügyfeleinknek, alkalmazottainknak és részvényeseinknek. Ez az Avis szelleme.

A vállalatnál mindenkinek fontos szerepe van az egyenletes minőségű ügyfélkiszolgálás megvalósításában és a "Mi jobban igyekszünk" ígéret beváltásában. 

Napjainkban

A világ 175 országában 5500 bérbeadó irodával az Avis Car Rental és annak leányvállalatai működtetik a világ egyik legjobban ismert járműbérlési márkanevét. Az Avis hosszú, újításokkal teli történetet tudhat maga mögött az autókölcsönzési üzletágban, ezen túlmenően pedig a világ egyik olyan vezető márkája, amely rendkívül elkötelezett az ügyfelei iránt. Az Avis tulajdonosa az Avis Budget Group, Inc. (NASDAQ: CAR), amely a márkanevet világszerte működteti, és licencszerződéssel használatba adja.

Avis Budget Group weboldal