Welcome to Avis

Elismeréseink

  • Business Superbrands kitüntetés 2018

Idén tizenegy éves a Business Superbrands program, amely az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait emeli ki, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókkal, hanem vállalkozásokkal, szervezetekkel állnak kapcsolatban.

A jelenleg 24 tagú, független szakemberekből álló bizottság az Avis márkát érdemesnek találta a Business Superbrands 2018 védjegy viselésére.

A Bisnode adatbázisa alapján, továbbá a jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembevételével létrejövő mintegy 4000 márkát tartalmazó lista pénzügyi és szakmai szűrést követően kerül a bizottság elé. Ebbe a listába éppúgy beletartoznak a legnagyobb nyereségű hazai cégek, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – olyan kisebb vállalkozások, amelyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak, valamint kiemelkedő a hazai kommunikációs és márkaépítési gyakorlatuk.

  • Bisnode AAA (tripla A) tanúsítvány 2018

A 2018-as évben az AUTO ReFAIRent Kft. megkapta a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát, mellyel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különböztet meg minket a piacon.

  • "Kiváló Minősített Szolgáltató" tanúsítvány 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018

Cégünk a Magyar Autókölcsönzők Szövetségének tagja, és megfelel az autókölcsönzés szolgáltatásra kidolgozott minőségi követelményrendszernek, melyet a független Intercert Minősítő és Tanúsító Kft. "Kiváló Minősített Szolgáltató" tanúsítványa igazol (érvényes: 2019.12.31.).

  • "Az év autókölcsönzője" 2012, 2013, 2014, 2016 - szakmai elismerés

Az Avis negyedszer lett az év autókölcsönzője az „Az Utazó” utazási és turisztikai magazin szavazásán. A szaklap olvasói, illetve az utazási szakma képviselőinek körében hirdette meg az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kiválasztó és értékelő közvélemény kutatását, amelyen az autókölcsönző cégek is megmérettettek.

  • Business Excellence 2017 - szakmai elismerés

Az Avis közönségdíjat kapott autókölcsönző kategóriában a „Business Traveller Hungary” utazási és turisztikai magazin szavazásán. A szaklap olvasói, illetve az utazási szakma képviselőinek körében hirdette meg az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit kiválasztó és értékelő közvélemény kutatását, amelyen az autókölcsönző cégek is megmérettettek.
 
  • Best of Budapest & Hungary 2017, 2018

A 2017. évi teljesítménye alapján "Best Rent a Car Service" (legjobb autókölcsönző) kategóriában díjazták az Avis Autókölcsönzőt.
Avis Autókölcsönző elismerés, díj, tagság