Welcome to Avis

Az igazán költséghatékony bérleti megoldás az Ön igényeihez mérten

Mi az Avis-nél hiszünk az egyszerű megközelítésben, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy pontosan azt kapják, amit szeretnének. Megértjük, hogy cégének néha csak rövid időre van szüksége gépjárművekre, amikor az üzletmenet nem a hosszú távú bérlést vagy lízinget igényli.

Ezért alkottuk meg az Avis Flex-et, a rugalmas mobilitás megoldást, mely időt és pénzt spórol Önnek, amikor legalább 1 hónapra van szüksége gépjárművekre. Akár csak időszakosan szeretne autót biztosítani alkalmazottai részére speciális projekt feladatok ellátásához vagy próbaidejük alatt, esetleg az új vagy lízingelt céges gépjárművek érkezésére vár, az Avis Flex gyors és egyszerű megoldást nyújt teljesen átlátható költségekkel, hosszú távú kötöttségek nélkül.

Az első bérleti alkalommal kijelölésre kerül az Ön közvetlen Avis kapcsolattartója, így megnyugodhat afelől, hogy a teljes bérlési folyamat zökkenőmentesen zajlik majd. Bármikor szüksége lenne autóra, kapcsolattartója rendelkezésre áll, segít megtalálni az Ön igényeihez legjobban illeszkedő megoldást, koordinálja foglalását, és választ ad minden felmerülő kérdésére.

Forduljon bizalommal vállalati ügyfélkapcsolati munkatársainkhoz a sales@avis.hu címen vagy a +36 29 550 451, illetve +36 29 550 462 telefonszámokon.

Kérjük, hogy adja meg cégnevét, a bérelni kívánt gépjárművek kategóriáját, darabszámát, futásteljesítményét (km/hó), a bérlet kezdő dátumát és várható időtartamát, a felvételi helyszínt, illetve a kívánt szolgáltatásokat és felszereléseket, hogy az igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot készíthessük el cége részére.

Egyéni autóbérlési igény esetén kérjük, keresse közvetlenül bérbeadó irodáinkat.

Kérjen most ajánlatot céges bérlésre