Welcome to Avis

Gyakori kérdések

Kérdés:
Cégünknek szüksége van 15 pool autóra télen, 5 autóra nyáron és 10 autóra a többi időszakban. Jelenleg egy 10 autóból álló, alig használt flottát működtetünk. Sok dolgozó igényel nagyobb kombi autót vagy személyszállítót, de nekünk csak 1 van. Hogyan találhatnánk erre megoldást?

Válasz:
Az Avis Flex az ideális mobilitási megoldást kínálja Önnek. Az Avis Flex-szel nincs többé hosszú távú elkötelezettség, megrendelhet 15 pool autót a téli időszakra, majd leadhat belőle 10-et nyárra. Az Avis Flex ráadásul lehetőséget biztosít arra is, hogy különböző méretű autókat rendeljen egyszerűen.

Kérdés:
Új vezetőt alkalmaztunk, aki szolgálati autóra jogosult. Bizonytalanok vagyunk, hogy vegyünk, lízingeljünk vagy béreljünk autót. Ráadásul 6 hónapos próbaideje van, és nem szeretnénk rossz pénzügyi döntést hozni. Milyen módon oldhatnánk meg ezt úgy, hogy a nem kívánt kötöttségeket elkerüljük?

Válasz:
Az Avis Flex a bizonytalan időtartamra rugalmas megoldást kínál. Az új vezető azonnal modern autót vezethet, Önnek pedig marad ideje felmérni, hogy mi lenne a legjobb hosszú távú megoldás vállalata számára. Az Avis Flex bérautót bármikor leadhatja.

Kérdés:
Folyamatban van egy új irodánk nyitása Franciaországban. Szándékunkban áll nyáron az alkalmazottak egy csoportját kiküldeni 3 hónapra, hogy segítsenek felépíteni az ottani üzletet és beindítsák az értékesítést. Illetve hozzánk is fog jönni 2 francia kolléga. Hogyan tudunk biztosítani minden alkalmazottunk számára utazási megoldást, míg ők egy másik országban tartózkodnak?

Válasz:
Az Avis Flex lehetőséget ad arra, hogy ezen időszakokban is garantálja a mobilitást alkalmazottjai számára. Az Avis Flex Európa-szerte elérhető, ráadásul Önnek nem szükséges felvenni a kapcsolatot a különböző országokkal, hogy megtegye foglalását, kapcsolattartója mindent elintéz Ön helyett. Egyszerűen csak jelezze kapcsolattartójánál, hogy hol és mikor lenne szüksége gépjárművekre, a többit bízza ránk.

Kérdés:
Új értékesítési vezetőnk részére új autót kell vennünk vagy lízingelnünk. Viszont még nem döntöttük el, hogy kinél rendeljünk. A szállítás általában legalább 6-9 hetet vesz igénybe, de neki már holnap szüksége lenne autóra. Létezik olyan átmeneti, kötöttségek nélküli megoldás, mellyel holnapra autót tudnánk biztosítani?

Válasz:
Az Avis Flex gyors és rugalmas megoldást nyújt mindenféle üzleti igényéhez. Keresse kapcsolattartóját értékesítési vezetője átmeneti mobilitási igényének részleteivel, a többit bízza ránk.


Ajánlatkérés tartós bérletre

Forduljon bizalommal vállalati ügyfélkapcsolati munkatársainkhoz a sales@avis.hu címen, a +36 29 550 460 ill. +36 29 550 466 telefonszámokon, vagy kattintson az alábbiakban az online kapcsolatfelvételi adatlap kitöltéséhez.

Kérjük, hogy adja meg cégnevét, a bérelni kívánt gépjárművek kategóriáját, darabszámát, futásteljesítményét (km/hó), a bérlet kezdő dátumát és várható időtartamát, a felvételi helyszínt, illetve a kívánt szolgáltatásokat és felszereléseket, hogy az igényeinek leginkább megfelelő ajánlatot készíthessük el cége részére.

Egyéni autóbérlési igény esetén kérjük, keresse közvetlenül bérbeadó irodáinkat.
Kérjen most ajánlatot céges bérlésre