Welcome to Avis

Sofőrszolgáltatás bérautóhoz

Csak foglaljon helyet és dőljön hátra az ülésben, a többit bízza ránk!

Avis sofőrszolgáltatás bérautóhoz - az utazás legkényelmesebb módja.

Szeretne stresszmentesen érkezni tárgyalására?

Mobilitás, idő, hatékonyság - az üzletember sikerességének kulcsa. Dönthet úgy, hogy saját maga vezet, de miért vesztegetné ezzel értékes idejét? Sofőrrel együtt történő autóbérlés esetén biztonságban, nyugodt körülmények között utazhat, így van ideje felkészülni, vagy egyszerűen csak kipihenheti magát következő tárgyalása előtt.

Szeretné kiemelt üzleti partnereit megfelelő körülmények között fogadni?

Nagyobb eseményt szervez, melyhez presztízs autókra van szüksége sofőrrel? Nem probléma, az Avis prémium flottája és sofőrszolgáltatása erre is megoldást nyújt - biztonságban, kényelmesen, exkluzív körülmények között bármikor.

Külföldi vendége érkezik? Ha szeretne biztos lenni benne, hogy vendége a repülőtérre történő érkezéstől az Önnel való találkozásig kényelmes, nyugodt körülmények között tölti idejét, válassza sofőrszolgáltatásunkat az autóbérléshez!

Szeretné esküvőjét, családi eseményét emlékezetessé tenni?

Béreljen exkluzív autót, akár sofőrrel együtt a nagy napra. Igény esetén vendégei mobilitását is biztosítjuk minibuszok segítségével. Azért, hogy a legszebb nap gondtalanul teljen.
 

Ajánlatkéréssel, kérjük, forduljon bizalommal Foglalási Központunkhoz a res@avis.hu e-mail címen vagy a +36 1 686 2034 telefonszámon.

 

 

Avis sofőr szolgáltatás