Welcome to Avis

Új szolgáltatási csomag

Bérautó sofőrrel, kiszállításhoz is!

Tekintettel a jelenlegi gazdasági hatásokra, a szolgáltatási formák jelentős mértékben történő átrendeződésére, szeretnénk Önöknek felajánlani a rendkívüli helyzetre vonatkozóan kialakított speciális szolgáltatásunkat.

 

Az újabban kiadott kormányrendeletek sajnálatos módon sok esetben arra kényszerítik az üzleti egységeket, hogy forgalom hiányában átmenetileg szüneteltessék vagy korlátozzák tevékenységüket és/vagy esetlegesen teljesen bezárásra kényszerüljenek. Más esetben a megnövekedett kereslet miatt egyes cégek kapacitáshiánnyal küzdenek.

 

Partnereinkkel együttműködve azonban látjuk ezekben az időkben is a lehetőséget, hogy a piaci igényekre reagálva továbbra is erősítsék étel- és egyéb termékekhez kapcsolódó kiszállítási szolgáltatásukat.

 

Az Avis Magyarország ehhez egy komplett csomag keretében bérautókat és sofőröket tud felajánlani, hogy a kiszállításuk zavartalanul és gördülékenyen működhessen, növelve a gazdasági hatékonyságukat.

 

Cégünk gépjárművei (9 fős minibuszokat is beleértve) hihetetlenül alacsony életkorral rendelkeznek, mely a prémium megjelenésen kívül természetesen megbízhatóságot is jelent.

 

Amennyiben a fentiek felkeltették az érdeklődését és velünk együtt látja a partneri kapcsolatban rejlő lehetőségeket, forduljon bizalommal vállalati ügyfélkapcsolati munkatársainkhoz a sales@avis.hu címen, a +36 30 931 5985 ill. +36 30 212 7888 telefonszámokon, vagy kattintson ide online kapcsolatfelvételi adatlap kitöltéséhez.

Sofőr szolgáltatás bérautóhoz

Csak foglaljon helyet és dőljön hátra az ülésben, a többit bízza ránk!

Avis sofőr szolgáltatás bérautóhoz - az utazás legkényelmesebb módja.

Szeretne stresszmentesen érkezni tárgyalására?

Mobilitás, idő, hatékonyság - az üzletember sikerességének kulcsa. Dönthet úgy, hogy saját maga vezet, de miért vesztegetné ezzel értékes idejét? Sofőrrel együtt történő autóbérlés esetén biztonságban, nyugodt körülmények között utazhat, így van ideje felkészülni, vagy egyszerűen csak kipihenheti magát következő tárgyalása előtt.

Szeretné kiemelt üzleti partnereit megfelelő körülmények között fogadni?

Nagyobb eseményt szervez, melyhez presztízs autókra van szüksége sofőrrel? Nem probléma, az Avis prémium flottája és sofőr szolgáltatása erre is megoldást nyújt - biztonságban, kényelmesen, exkluzív körülmények között bármikor.

Külföldi vendége érkezik? Ha szeretne biztos lenni benne, hogy vendége a repülőtérre történő érkezéstől az Önnel való találkozásig kényelmes, nyugodt körülmények között tölti idejét, válassza sofőrszolgáltatásunkat az autóbérléshez!

Szeretné esküvőjét, családi eseményét emlékezetessé tenni?

Béreljen exkluzív autót, akár sofőrrel együtt a nagy napra. Igény esetén vendégei mobilitását is biztosítjuk minibuszok segítségével. Azért, hogy a legszebb nap gondtalanul teljen.

Bővebb információért illetve ajánlatkéréssel kérjük, forduljon bizalommal értékesítési csapatunkhoz a sales@avis.hu e-mail címen vagy a +36 29 550 466 ill. +36 29 550 460 telefonszámokon.

 

Ajánlatkérés

Avis sofőr szolgáltatás