Welcome to Avis

Érdekelnek az autók?

Ismerj meg bennünket!

Rendelkezel jogosítvánnyal és autóvezetési tapasztalattal?

Folyamatosan keresünk fiatal, jó minőségű autóink mozgatásához felsőfokú tanulmányokat folytató, megbízható diákokat, illetve esetenként irodai adminisztrációs igényünk is felmerül.

Ha érdekelnek az autók, szívesen belelátnál egy nemzetközi autókölcsönző cég mindennapjaiba, nem ijedsz meg az egyéni, felelősségteljes munkától, ugyanakkor csapatban is jól tudsz együttműködni, várjuk jelentkezésed! Az Avis Autókölcsönző diák adatbázisába való bekerüléshez küldd el jelentkezésed a hr@avis.hu címre, megjelölve, hogy diákmunka végzés érdekel, illetve, hogy milyen napokon és időtartamban tudnál munkát vállalni.

A beérkezett pályázatokat, amennyiben a pályázó másként nem rendelkezik, adatbázisunkban elhelyezzük, a törvényi követelményeknek megfelelően őrizzük, harmadik fél részére nem adjuk át, és a beérkezéstől számított 1 év múlva töröljük. A jövőben megnyíló diákmunka lehetőségek esetén adatbázisunkból az adott diákmunkára legígéretesebb jelentkezőket megkeressük. A diákmunka végzés feltétele a munkába állást megelőzően az Avis Autókölcsönzővel szerződésben álló iskolaszövetkezetnél történő regisztráció.

Amennyiben bármilyen további kérdésed lenne, keress bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Avis Autókölcsönző HR

Tóthné Rauth Éva

HR menedzser
2220 Vecsés Ecseri út 21.
E-mail: hr@avis.hu