Welcome to Avis

Avis Autókölcsönző - Flotta információk

Avis Autókölcsönző

Folyamatosan megújuló gépjárműparkunk személyautók széles választékát kínálja több mint 10 márka modelljeiből, a választékot 9 fős minibuszok is színesítik.

Minden gépjármű központi zárral, szervokormánnyal, rádióval, bluetooth-szal, elektromos ablakemelővel, légkondicionálóval, légzsákkal, ABS-szel felszerelt. Egyes gépjárművek műholdas járműkövető rendszerrel ellátottan kerülnek bérbeadásra.

Országos hálózatunk tagjainál egyes gépjármű kategóriák elérhetősége korlátozott. Amennyiben az Ön által igénybe venni kívánt kategória az online foglalásban nem lenne elérhető, illetve hosszabb távú bérleti igénye merülne fel, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a bérbeadó irodával, és érdeklődjön a feltételekről.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a foglalások gépjármű kategóriára vonatkoznak, az egyes modellek elérhetősége a rendelkezésre állás függvénye.

Foglaljon most
Magyarországi flotta Avis

Magyarországi flotta

Folyamatosan megújuló gépjárműparkunk személyautók széles választékát kínálja több mint 10 márka modelljeiből.

SUV bérlés Avis

SUV bérlés

Dinamikus, sportos megjelenés, tekintélyes méret. Válasszon Önnek megfelelő gépjárművet SUV kínálatunkból.

Nissan Leaf elektromos autó Avis

Elektromos autó bérlés

JELENLEG NEM ELÉRHETŐ A FLOTTÁNKBAN!

Minibusz egyterű bérlés Avis

Minibusz kölcsönzés

 Nagyobb társasággal utazna? 9 fős kisbusz bérlés, akár sofőrrel is.

Nemzetközi gépjármű besorolás ACRISS

Nemzetközi gépjármű besorolás - ACRISS

 A gépjárművek egységes nemzetközi besorolása az ún. ACRISS-rendszerben történik, melyhez az Avis is csatlakozott. A négyjegyű kód segítségével könnyen beazonosítható a bérautó kategóriája, típusa, váltója, rendelkezik-e légkondicionálóval, illetve, hogy milyen üzemanyaggal működik.