Welcome to Avis

Alfa Romeo 4C

Egyedülálló élmény csak az Avis-nél!

Stílusos, sportos, egyedi.

Valami különlegesre vágyik? A kulcs az Ön kezében van.

Váltsa valóra álmait, próbálja ki kétüléses sport kupé modellünket! Az egyedülálló vezetési élményt nyújtó Alfa Romeo 4C akár 1 napra is bérelhető – Magyarországon csak az Avis-nél! Ajándékozza meg magát egy nagyszerű élménnyel!

Részletes bérleti információkért kérjük, tekintse meg az Alfa Romeo 4C bérleti feltételeket a fenti menüsorból kiválasztva.

Érdeklődését a lenti ’Ajánlatkérés’ linkre kattintva, a megjelenő online formanyomtatvány kitöltésével küldheti el. Kérjük, az ajánlatkérésben mindenképpen tüntesse fel az alábbi információkat:

Tervezett gépjárműfelvételi időpont (év/hó/nap)
Tervezett gépjárműleadási időpont (év/hó/nap)

A gépjármű csak az alábbi helyszínen vehető fel illetve adható le: Budapest belvárosi iroda (Arany János u. 26-28.)

Kapcsolattartó: Sebestyén András, tel: +36 29 550 457, mobil: +36 20 473 1700, e-mail: andras.sebestyen@avis.hu

Innovatív felépítés, csúcstechnológiai megoldások

Minimális súly a maximális teljesítmény elérése érdekében.

Az Alfa Romeo 4C, mely kecses és letisztult vonalvezetésének köszönhetően összetéveszthetetlen bármely más modellel, innovatív szerkezeti felépítéssel és csúcstechnológiai megoldásokkal rendelkezik.

Az alváz kizárólag szénszálból készült karosszériát hordoz, melynek belsejében kapott helyet a vezető és utasa, míg a jármű hátsó részének szerkezete és a gyűrődő zónák alumínium nagyarányú felhasználásával készültek. Az eredmény: kivételes agilitás, kevesebb, mint 4kg/Le súly/teljesítmény aránnyal.

A 4C esetében az erőteljes 1742 cm3 240 Le-s motor a jármű közepén helyezkedik el a hátsó részen. Ez az élénk 4-hengeres motor olyan fejlett technikai megoldásokkal büszkélkedhet, mint a közvetlen üzemanyag-befecskendezés, két folyamatosan változó szögű vezérműtengely, turbófeltöltő és egy forradalmi hengeröblítés-szabályozó vezérlőrendszer, mely eltünteti a turbó lyukat.

A fejlett szerkezeti felépítés tovább növeli a jármű terhelhetőségét, teljesítményét és agilitását: a hátsókerék-meghajtás és a speciális súlyelosztás (40% az első tengelyen és 60% a hátsón) biztosítják a jármű kivételes menetdinamikáját. Az Alfa Romeo 4C Concept a maximális agilitás és úttartás érdekében rendkívül kifinomult futóműszerkezetet kapott: dupla keresztlengőkaros felfüggesztés, magasra emelt felső lengőkarokkal elöl, MacPherson rugóstag hátul.
Ajánlatkérés
Alfa Romeo 4C Avis
Alfa Romeo 4C Avis autókölcsönző
Alfa Romeo 4C bérlés Avis
Alfa Romeo 4C Avis