Welcome to Avis

Mercedes-Benz C200 Cabrio Aut.

Nagyszerű vezetési élmény egész évben

Az AIRCAP automatikus szélfogó és az AIRSCARF fejtérfűtés a legintelligensebb kabrió felszereltségek, zavartalan open-air élményt nyújtanak szinte bármilyen időjárásnál. Az egyedülálló szélfogó érezhetően csökkenti a léghuzatot a vezető, az első utas, sőt még a hátul utazók számára is, mivel a légáramlás ívét az utastér fölé tolja el. A fejtérfűtés a nyitott tetővel való autózást alacsony hőmérsékleten is élvezetessé teszi. A vezető és az első utas nyakára és vállaira, mint egy láthatatlan sál, jóleső meleg levegő terül.

Kabrió egy coupé zajkomfortjával

A Mercedes legmagasabb szintű menetkényelme egy kabrió esetében mindenekelőtt azt jelenti, hogy akusztikája eléri a zárt gépkocsik színvonalát. Az Avis-nél bérelhető új modell hangszigetelő és zajcsillapító hatású anyagokat alkalmazó akusztikus vászontetővel felszerelt, mely teljesen automatikus, 50 km/h sebességig nyitható vagy zárható, kb. 20 másodperc alatt.

Izgalmas sportosság és laza elegancia

Az új C-osztály kabrió első pillantásra felpörget: a gyémánt-hűtőrácsnak és a nagyteljesítményű LED-es fényszóróknak köszönhetően markáns gépkocsiorral, a hosszú motorháztetővel, a leültetett futóművel és a lélegzetelállító hátsó designnal. Exkluzív komfortot és négy ülőhelyet kínáló, sportos kialakítású utasterében pedig nemes anyagok és részletek kápráztatnak el.

A kabriózás legmagasabb szintű kényelme az Avis-nél

Próbálja ki a kabriózás legmagasabb szintű menetkényelmét nyújtó modellünket! Az új Mercedes C 200 2.0 135 kW (184 LE) teljesítményű kabrió AMG külső-belső kivitelben, 9-fokozatú automata nyomatékváltóval (9G-TRONIC), beépített navigációval, akusztikus tetővel, radaros követési távolságtartó rendszerrel (DISTRONIC PLUS), AIRCAP és AIRSCARF felszereltséggel akár 1 napra is bérelhető az Avis Autókölcsönzőnél!

Érdeklődését a lenti ’Ajánlatkérés’ linkre kattintva, a megjelenő online formanyomtatvány kitöltésével küldheti el. Kérjük, az ajánlatkérésben mindenképpen tüntesse fel az alábbi információkat:

Felvételi helyszín (kizárólag budapesti irodák)
Leadási helyszín (kizárólag budapesti irodák)
Tervezett gépjárműfelvételi időpont (év/hó/nap)
Tervezett gépjárműleadási időpont (év/hó/nap)
Ajánlatkérés
Mercedes C200 kabrió Avis