Welcome to Avis

Mercedes-Benz C 200 1.5 Cabrio EQ Boost AMG Pack

Nagyszerű vezetési élmény egész évben

Az AIRCAP automatikus szélfogó és az AIRSCARF fejtérfűtés a legintelligensebb kabrió felszereltségek, zavartalan open-air élményt nyújtanak szinte bármilyen időjárásnál. Az egyedülálló szélfogó érezhetően csökkenti a léghuzatot a vezető, az első utas, sőt még a hátul utazók számára is, mivel a légáramlás ívét az utastér fölé tolja el. A fejtérfűtés a nyitott tetővel való autózást alacsony hőmérsékleten is élvezetessé teszi. A vezető és az első utas nyakára és vállaira, mint egy láthatatlan sál, jóleső meleg levegő terül.

Kabrió egy coupé zajkomfortjával

A Mercedes legmagasabb szintű menetkényelme egy kabrió esetében mindenekelőtt azt jelenti, hogy akusztikája eléri a zárt gépkocsik színvonalát. Az Avis-nél bérelhető új modell hangszigetelő és zajcsillapító hatású anyagokat alkalmazó akusztikus vászontetővel felszerelt, mely teljesen automatikus, 50 km/h sebességig nyitható vagy zárható, kb. 20 másodperc alatt.

Izgalmas sportosság és laza elegancia

Az új C-osztály kabrió első pillantásra felpörget: a gyémánt-hűtőrácsnak és a nagyteljesítményű LED-es fényszóróknak köszönhetően markáns gépkocsiorral, a hosszú motorháztetővel, a leültetett futóművel és a lélegzetelállító hátsó designnal. Exkluzív komfortot és négy ülőhelyet kínáló, sportos kialakítású utasterében pedig nemes anyagok és részletek kápráztatnak el.

A kabriózás legmagasabb szintű kényelme az Avis-nél

Próbálja ki a kabriózás legmagasabb szintű menetkényelmét nyújtó modellünket! A Mercedes C 200 1.5 135 kW (184 LE) teljesítményű kabrió AMG külső-belső kivitelben, 9-fokozatú automata nyomatékváltóval (9G-TRONIC), beépített navigációval, akusztikus tetővel, radaros követési távolságtartó rendszerrel (DISTRONIC PLUS), AIRCAP és AIRSCARF felszereltséggel akár 3 napra is bérelhető az Avis Autókölcsönzőnél!

Érdeklődését a lenti ’Ajánlatkérés’ linkre kattintva, a megjelenő online formanyomtatvány kitöltésével küldheti el.

 

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fenti képek illusztrációk, a kínálatunkban szereplő Mercedes-Benz C 200 kabrió 'Szelenit-szürke' színben elérhető.

 

Ajánlatkérés
Mercedes C200 kabrió Avis