Welcome to Avis

Tisztelt érdeklődő! A modell 2021 május 1-től nem elérhető a flottánkban, bővebb információt az elérhetőségére vonatkozóan később fogunk tudni biztosítani.

Elérhető kabrió modelljeink.

A Mazda MX-5 negyedik generációja lett a Világ Év Autója és Autódizájnja 2016-ban

Új Mazda MX-5 2.0 G160 Revolution RF

 

Ellenállhatatlanul stílusos dizájn és magával ragadó megjelenés

A stílusos belső dizájnt kiváló kidolgozottság jellemzi a sportos ülésektől a vezető környezetében lévő intuitív kezelőszervekig. Az MX-5 kialakítása a vegytiszta vezetési élményt szolgálja.

Klasszikus, nyitható tetejű kialakítás

Az MX-5 a nyitható tetejű könnyű sportkocsik klasszikus profiljával rendelkezik, amelyet hátsó helyzetű ülések és a vezető előtt hosszan nyújtózó motorháztető jellemez.

Legendás, nagy sikerű roadster – az autózás vegytiszta öröme

A sportos, új Mazda MX-5 arra született, hogy vezetője megtapasztalja az autózás vegytiszta örömét, azt a szabadságot, amit akkor érez, mikor beül roadsterébe, beindítja a motort és arcán érzi a szél simogatását. A díjnyertes Skyactiv technológia és a "grammstratégia" biztosítja, hogy ez a kompakt, könnyű, hátsókerék-meghajtású sportautó üdítő vezetési élményt nyújtson.

A világ legsikeresebb roadstere az Avis Autókölcsönzőnél

Próbálja ki a kabriózás egyedülálló élményét nyújtó modellünket! Az új Mazda MX-5 2.0 G160 Revolution RF 6 fokozatú manuális váltós, 118 kW (160 LE) teljesítményű roadster akár 1 napra is bérelhető az Avis Autókölcsönzőnél!

 

 

 

Mazda MX-5 kabrió kölcsönzés
Mazda MX-5 bérlés Avis