A mai kor rugalmas üzleti mobilitás szolgáltatásaAz igazán költséghatékony bérleti megoldás az Ön igényeihezMi az Avis-nél hiszünk az egyszerű megközelítésben, mely lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy pontosan azt kapják, amit szeretnének. Megértjük, hogy cégének néha csak rövid időre van szüksége gépjárművekre, amikor az üzletmenet nem a hosszú távú bérlést vagy lízinget igényli.

Ezért alkottuk meg az Avis Flex-et, a rugalmas mobilitás megoldást, mely időt és pénzt spórol Önnek, amikor legalább 1 hónapra van szüksége gépjárművekre. Akár csak időszakosan szeretne autót biztosítani alkalmazottai részére speciális projekt feladatok ellátásához vagy próbaidejük alatt, esetleg az új vagy lízingelt céges gépjárművek érkezésére vár, az Avis Flex gyors és egyszerű megoldást nyújt teljesen átlátható költségekkel, hosszú távú kötöttségek nélkül.

Az első bérleti alkalommal kijelölésre kerül az Ön közvetlen Avis kapcsolattartója, így megnyugodhat afelől, hogy a teljes bérlési folyamat zökkenőmentesen zajlik majd. Bármikor szüksége lenne autóra, kapcsolattartója rendelkezésre áll, segít megtalálni az Ön igényeihez legjobban illeszkedő megoldást, koordinálja foglalását, és választ ad minden felmerülő kérdésére.

Az Avis Flex legfontosabb előnyei:

  • kompromisszumok nélküli rugalmasság: hosszú távú kötöttségek nélkül, nincsenek bonyolult szerződések
  • átláthatóság: teljesen átlátható költségek, egyszerű, érthető árazás, rejtett költségek nélkül
  • kapcsolattartás: az Avis Flex megoldást Ön mindig kijelölt ügyfél kapcsolattartóján keresztül veheti igénybe, vagyis mindig olyan valakivel beszélhet, aki megérti az Ön igényeit
  • lefedettség: globális szolgáltatóként kiterjedt irodahálózattal rendelkezünk, az Avis Flex Európa-szerte elérhető, Önnek nem szükséges felvenni a kapcsolatot a különböző országokkal, hogy megtegye foglalását, kapcsolattartója mindent elintéz Ön helyett
  • részletek: az apróbb részleteket is szívesen elmagyarázzuk, vagyis hogy az Avis Flex mi mindennel segítheti még az Ön üzletét (pl. rugalmas számlázási megoldás, menedzsment riport)
  • ingyenes: másodvezető, 3.500 km/hó, ki- és visszaszállítás Avis irodával rendelkező városokban

Az Avis Flex is azt bizonyítja, hogy mi jobban igyekszünk – „We try harder”. Önnek nincs más dolga, csak bízza ránk magát.Bővebb információért, illetve tartós autóbérlés ajánlatkéréssel kérjük, forduljon hozzánk bizalommal a sales@avis.hu címen, illetve a (29) 550 460 vagy (29) 550 466 telefonszámokon.© 2010-2018 Avis Autókölcsönző | AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft. | Belföldi bérlés: (1) 318 4240, (1) 790 5250, (1) 296 6421 | Külföldi bérlés: (1) 318 4685 | Vállalati ajánlatkérés: (29) 550 466, (29) 550 460 | Utolsó frissítés: 2018.08.15.