Avis non-stop assistance szolgáltatásMi az Avis-nél mindig arra törekszünk, hogy az Ön autóbérlése gondtalanul teljen. Azonban előfordulhat, hogy a dolgok valamiért mégsem a tervek szerint alakulnak. Non-stop segélyszolgálatunk révén éjjel-nappal biztonságban érezheti magát. Az Avis minden országban együtt dolgozik a vezető gépjármű assistance szolgáltatókkal annak érdekében, hogy ügyfeleinek teljes nyugalma 24 órában biztosított legyen.

A műszaki meghibásodást, baleset miatti mentési, illetve gépjárműcsere igényt az alábbi elérhetőségeken jelezheti.

Nyitva tartási időben

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot bérbeadó irodájával, ahol a gépjárművet átvette, vagy hívja non-stop segélyszolgálatunkat a (30) 934 4050 telefonszámon, melyen munkatársunk készséggel áll rendelkezésére. A bérbeadó iroda elérhetőségeit megtalálja bérleti szerződésén vagy elérhetőségeinkre kattintva:Nyitva tartási időn túl

Kérjük, hívja non-stop segélyszolgálatunkat a (30) 934 4050 telefonszámon, melyen munkatársunk készséggel áll rendelkezésére.

Hogyan működik a segélyszolgálat?

Műszaki hiba, baleset esetén segélyszolgálatunk a beérkező hívást követően értesíti az assistance szolgáltatót, és amennyiben szükséges, gondoskodik csereautó biztosításáról, az Ön kényelme érdekében.

Mi a teendő műszaki meghibásodás esetén?

A gépjárművel kapcsolatos minden eseményt 24 órán belül jelezni kell a bérbeadó iroda felé. Amennyiben a gépjármű mozgásképes, a legközelebbi Avis irodában lehet a javításhoz segítséget kérni, ahol szükség esetén gondoskodnak cserautó biztosításáról. Folyadékhiány (motorolaj, hűtőfolyadék) esetén tilos továbbhaladni.

Mi a teendő baleset esetén?

Személyi sérüléssel vagy anyagi kárral járó baleset alkalmával:

  • a rendőrség intézkedését kell kérni, ill. a jármű feltörése, rongálása, ellopása esetén a helyileg illetékes rendőrkapitányságon feljelentést tenni, és az erről szóló jegyzőkönyvet a bérbeadó irodában leadni
  • a káreseményben résztvevők minden lehetséges adatát be kell szerezni (másik jármű rendszáma, tulajdonos/vezető neve, címe, tanúk neve, címe, helyszínrajz, fénykép)
  • a bérbeadó irodával történt előzetes egyeztetés alapján gondoskodni kell a gépjármű biztonságos elhelyezéséről és őrzéséről
  • a kitöltött és aláírt baleseti bejelentőt és gépjármű-biztosítási kárbejelentőt legkésőbb a sérült gépjármű bérbeadó irodában történő leadásakor át kell adni, illetve a csereautó - amennyiben szükséges - kizárólag a kitöltött és aláírt baleseti- és kárbejelentő ellenében kerül átadásra© 2010-2018 Avis Autókölcsönző | AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft. | Belföldi bérlés: (1) 318 4240, (1) 790 5250, (1) 296 6421 | Külföldi bérlés: (1) 318 4685 | Vállalati ajánlatkérés: (29) 550 466, (29) 550 460 | Utolsó frissítés: 2018.08.15.