Avis Budget Group BSC sajtóközleményei


2012/11/22 - Nagyértékű adomány a Paralimpiai Csapatnak
A Brit Nagykövetség és a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány közös adománygyűjtő kezdeményezésének köszönhetően a Chivas Luxury Club segítségével a mai napon egy Citroën Jumper 33 L2H2 típusú, 11 millió forint értékű akadálymentesített buszt adtak át a Paralimpiai Csapatnak.

A budapesti Brit Nagykövetség és a magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara, mint a „GREAT Britain” kampány magyarországi képviselői, az Irish Business Circle, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkársága, a Magyar Paralimpiai Bizottság, a Budapest Sportiroda, valamint a Robert Burns Nemzetközi Alapítvány 2012 januárjában felhívással fordult a sport szeretők táborához. A felhívás célja a jövőben megrendezendő paralimpiai játékokra kijutni szándékozó magyar parasportolók és ifjú tehetségek támogatása volt.

A 2012-es Olimpiai Játékok és a június 10-én megrendezett 19. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltóhoz kapcsolódó érdeklődés felhasználásával kívántak pénzt gyűjteni egy speciális busz vásárlására, mely jelentős mértékben könnyíti meg a paralimpikonok felkészülését a jövőbeni kihívásokra. A kezdeményezéshez az elmúlt fél évben olyan jelentős cégek és szervezetek csatlakoztak, mint a Chivas Luxury Club, Pernod Ricard Hungary, Citroen Hungária Kft., Vodafone Hungary, Provident, BP, BSI, BNP Paribas, Borsodi Sör, Cetelem, K&H Bank, Interag Zrt/Danubius Holdings, MOL Zrt., Shell, Avis, Process Solutions és a HOA Magyar Szolgáltatóipari és Outsourcing Szövetség.

A közös összefogásnak köszönhetően a mai napon egy 11 millió forint értékű, Citroën Jumper 33 L2H2 típusú kisbuszt adtak át a Paralimpiai Bizottságnak és ezzel a magyar parasportolóknak.

2012/09/06 - Több száz új munkahely a szolgáltató szektorban
Tovább erősíti magyarországi jelenlétét az Avis Budget Group. Az autókölcsönzéssel foglalkozó cég 235 új munkahelyet teremt szolgáltató központjának bővítésével, mely beruházást a Magyar Kormány is támogatja. A döntés-előkészítést, illetve a cég számára optimális támogatási csomag kialakítását a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) végezte. A tervezett beruházás célja a szolgáltatási kör bővítése, valamint még színvonalasabb, nagyobb hozzáadott értékű szolgáltatások nyújtása a már meglévő és a potenciális új ügyfélkör számára.

A beruházást a HITA székházában megtartott sajtótájékoztató keretében mutatta be Dobos Erzsébet, a Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) elnöke, Larry De Shon, az Avis Budget Group EMEA (Europe, Middle East, Africa) régiójának elnöke, valamint Villányi Péter, az Avis Budget Group BSC Kft. ügyvezető igazgatója.

Dobos Erzsébet a sajtótájékoztatón hangsúlyozta, hogy külön öröm, ha egy korábban már befektetett cég újabb beruházást hajt végre, mert ez a megelőlegezett bizalmon túl a tapasztalatain alapuló elégedettségét jelzi Magyarországgal, a befektetési környezettel és a hazai szervek, így a Nemzeti Külgazdasági Hivatal eddigi tevékenységével kapcsolatban. Az elnök kiemelte, hogy a beruházás egy magas hozzáadott értékű ágazatban, a szolgáltató szektorban valósul meg; képzett, nyelveket kiválóan beszélő munkaerőnek nyújtva ezzel munkalehetőséget. A képzett munkaerő mellett az Avis Budget Group – mely az elsők között nyitott regionális szolgáltató központot Magyarországon - kitűnő infrastruktúrára (pl. A-kategóriás ingatlanok) is támaszkodhat.

Az Avis Budget BSC fő tevékenységi körébe tartozik a vevői és szállítói számlák kezelése, számviteli és informatikai szolgáltatások biztosítása, valamint az adatbázis- és kintlévőség-kezelés, a gépjárműpark adminisztráció és az ügyfélszolgálat. A szolgáltató központ az elmúlt hét év során folyamatosan fejlődött.

Larry De Shon kiemelte: „A szolgáltató központ folyamatos növekedése mutatja, hogy az anyavállalat bizalma töretlen. A jelenlegi bővülés egy fontos mérföldkő a központ életében, mivel új szolgáltatási területek is Budapestre kerülnek. Biztos vagyok benne, hogy a jól képzett, nyelveket beszélő, fiatal munkaerő továbbra is biztosítja a folyamatos fejlődést és a BSC hosszú távon is hozzájárul a cégcsoport sikereihez.”

Villányi Péter hangsúlyozta: „Az Avis és a Budget márkák már évtizedek óta jelen vannak Magyarországon, így a cégcsoport számára nem volt ismeretlen befektetési célpont, amikor 2003-ban helyszínt keresett zöld mezős beruházásához. A BSC (európai szolgáltató központ) 2004-es alapítása óta fontos szerepet tölt be a régió pénzügyi és ügyfélszolgálati folyamatainak fejlesztésében.”© 2010-2018 Avis Autókölcsönző | AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft. | Belföldi bérlés: (1) 318 4240, (1) 790 5250, (1) 296 6421 | Külföldi bérlés: (1) 318 4685 | Vállalati ajánlatkérés: (29) 550 466, (29) 550 460 | Utolsó frissítés: 2018.08.15.