Társadalmi felelősségvállalás

Karitatív tevékenység


Karitatív tevékenységünk keretében lehetőségeinkhez mérten pénzügyi támogatást nyújtunk alapítványok részére. Az elmúlt években kedvezményezettjeink voltak többek között a Szegedi Gyermekklinika, a balesetet szenvedett gyermekeket segítő Őrangyal Európai Alapítvány, a fogyatékkal élő emberek számára sportolási lehetőséget biztosító SUHANJ! Alapítvány és az SOS Gyermekfalu.

Sport


A 2012-es londoni arany után 2016-ban is olimpiai aranyérmet szerzett Magyarország számára Fazekas-Zur Krisztina a női 500 méteres kajak négyes tagjaként Rióban. Az Avis Magyarország a londoni olimpia óta támogatja a magyar kajakost, aki bárhol is járjon a világon, az Avis Autókölcsönzőre mindig számíthat, ha mobilitásról van szó.

A sportolónő igazi multikulturális környezetben készül időről-időre a megmérettetésre, ugyanis Amerikában és Magyarországon is edz. Krisztina az olimpia óta sok időt tölt itthon, többek között saját alapítványa, a Bajnokok Útja Alapítvány iskolalátogatási és egyéb programjaival járja az országot. Fazekas-Zur Krisztinát továbbra is a kiváló kajakozó, Rami Zur segíti, aki edzője és férje is egyben. A kétszeres olimpikon egy másik sportágban, a szörfön állva evezésben (SUP) is rendre halmozza a sikereket. „A versenyekre való felkészülésemet az Avis is segíti, melynek köszönhetően bárhol járok, világszínvonalú szolgáltatásokat vehetek igénybe, ez pedig nagyban megkönnyíti az utazásaimat” – jegyezte meg Fazekas-Zur Krisztina az együttműködés kapcsán.

Az Avis Autókölcsönző büszke arra, hogy segíti a kétszeres olimpiai-, valamint a többszörös világ-, és Európa-bajnok sportoló felkészülését, és további sikeres versenyzést kíván!

Tegyük zöldebbé a világot - Avis nemzetközi CSR (Corporate social responsibility) program


Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy vigyázzunk bolygónkra, ezért több mint egy évtizeddel ezelőtt az autókölcsönző cégek közül elsőként vezettünk be a szén-dioxid kibocsátás csökkentésére irányuló intézkedéseket nemzetközi szinten. Több mint egy évtizede megtesszük azt, amit a környezetért tenni tudunk, mérjük és csökkentjük CO2-kibocsátásunkat. Partnereinkkel azon dolgozunk, hogy minimalizáljuk környezeti hatásunkat, illetve abban is segítünk, hogy Ön is mérsékelhesse az utazása során keletkező, az éghajlatra gyakorolt hatást. Ahogy működésünk minden területén, úgy a környezettel kapcsolatban is "mi jobban igyekszünk" - We Try Harder.© 2010-2018 Avis Autókölcsönző | AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft. | Belföldi bérlés: (1) 318 4240, (1) 790 5250, (1) 296 6421 | Külföldi bérlés: (1) 318 4685 | Vállalati ajánlatkérés: (29) 550 466, (29) 550 460 | Utolsó frissítés: 2018.08.15.