Karrier az Avis Autókölcsönzőnél

Nap mint nap ügyfeleink változatos igényeire keresünk megoldást, ezért mindig mozgásban vagyunk: több mint 400 darabos gépjárműparkunkat folyamatosan megújítjuk, belső folyamatainkat munkatársainkkal közösen alakítjuk.

Cégünk, a világszerte jelen lévő és elismert Avis Autókölcsönző itthon közel 50 fős csapattal az egyik legnagyobb országos autókölcsönző hálózatot működteti. Külföldi és belföldi vállalati és egyéni bérlők fordulnak hozzánk az év minden napján, akiket a nemzetközi márka által képviselt magas minőségben kell, hogy kiszolgáljunk.

Ez minden munkakörünkben egyéni, felelősségteljes munkát, ugyanakkor csapatban való együttműködést is igényel. A szakmai felkészültségen, megbízhatóságon túl nagyra értékeljük a belső motivációt és a pozitív gondolkodást, melyhez nyitott, támogató munkahelyi légkört biztosítunk. Valljuk, hogy „a jó és a kiváló között a szív a különbség” - Michael Jordan.

Jelentkezés az Avis Autókölcsönző adatbázisába


Szívesen foglalkozol emberekkel? Közel áll hozzád a szolgáltatások értékesítése, a személyes kommunikáció? Segítőkész és türelmes vagy? Folyékonyan beszélsz angolul, esetleg további nyelveken is? Rendelkezel jogosítvánnyal és gépjármű vezetési tapasztalattal?

Ha a barátságos munkahelyi légkör mellett:
  • fontos neked a kiszámíthatóság, a megbízható munkáltatói háttér,
  • nem ijedsz meg az egyéni, felelősségteljes munkától, ugyanakkor csapatban is jól tudsz együttműködni,
várjuk jelentkezésed!

Az Avis Autókölcsönző adatbázisába való bekerüléshez küldd el jelentkezésed az alábbi "Jelentkezz most" linkre kattintva a hr@avis.hu címre, megjelölve, hogy milyen munkakör érdekel (közvetlen irodai ügyfélkapcsolati pl. bérbeadási ügyintéző, gépjárművezető, esetleg valamilyen háttérmunka pl. pénzügyi, műszaki, vagy egyéb központi tevékenység pl. vállalati értékesítés stb.). Ha bármilyen kérdésed merülne fel cégünkkel vagy egy konkrét munkakörrel kapcsolatban, keress bennünket a (30) 496 2116 vagy a (29) 550 465 telefonszámon.

Amennyiben bérbeadási ügyintéző vagy gépjárművezető munkakör érdekelne, kérjük, hogy add meg azt is jelentkezésedben, melyik budapesti bérbeadó irodánkban dolgoznál legszívesebben (belvárosi, városi vagy repülőtéri iroda). Kérjük, vedd figyelembe, hogy az angol nyelvtudás és a gépjármű vezetési tapasztalat minden bérbeadó irodai munkakörünkben elengedhetetlen feltétel. Amennyiben országos hálózatunk irodáiban való munkavégzés érdekelne, kérjük, hogy keresd közvetlenül helyi képviseleteinket.

A beérkezett pályázatokat, amennyiben a pályázó másként nem rendelkezik, adatbázisunkban elhelyezzük, a törvényi követelményeknek megfelelően őrizzük, harmadik fél részére nem adjuk át, és a beérkezéstől számított 1 év múlva töröljük. A jövőben megnyíló álláslehetőségek esetén adatbázisunkból az adott állásra legígéretesebb jelentkezőket megkeressük.Avis Autókölcsönző HR
2220 Vecsés Ecseri út 21. (térkép)
Andorka Anikó
Marketing és HR vezető
Tel: (30) 496 2116, (29) 550 465
E-mail: hr@avis.hu© 2010-2018 Avis Autókölcsönző | AUTO ReFAIRent Autókölcsönző és Szolgáltató Kft. | Belföldi bérlés: (1) 318 4240, (1) 790 5250, (1) 296 6421 | Külföldi bérlés: (1) 318 4685 | Vállalati ajánlatkérés: (29) 550 460, (29) 550 466 | Utolsó frissítés: 2018.07.17.